Thaisuppe bowl med torsk, scampi og nudler
Marit Marvik

Thaisuppe bowl med torsk, scampi og nudler

20 minLett
kr 558,30
5 porsjonerkr 77,61 per porsjon
Inspirert av poké bowl – en thaisuppe med fisk, skalldyr, nudler og grønnsaker!

1 stkThai suppe, miks
4 dlKokosmelk
6 dlVann
0,5 stkSitroner, økologisk
1 pkEggnudler
2 stkGulrøtter
1 stkMango
1 stkPaprika, rød
1 stkBrokkoli, fersk
3 stilkVårløk
270 gScampi
400 gFersk torskefilet, uten skinn
Instruksjoner
1

Hell suppeposens innhold i en kjele sammen med kokosmelk og vann. Kok opp under omrøring og la den småkoke i 8 min. Press i sitron. Trekk til side og legg på lokk.

2

Kok eggnudler etter anvisning på pakken.

3

Skjær gulrot i tynne skiver, mango i biter, paprika i strimler, del brokkoli i buketter og kutt vårløk i biter. Kok gulrot og brokkoli i et par minutter.

4

Stek scampi og torsk i biter raskt i en panne.

5

Fordel fisk, nudler og grønnsaker i egne boller. Hell over dampende varm suppe og server!

Foto:

toro.no