Grillede lammekoteletter med potetsalat
Silje Feiring

Grillede lammekoteletter med potetsalat

20 minLett
kr 597,80
4 porsjonerkr 107,15 per porsjon
Lam passer ypperlig på grillen og smaker ekstra godt med enkel potetsalat og urtedressing.

Lam
1 stkLammekoteletter
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, grovmalt
1 ssSolsikke/raps/stekeolje
Potetsalat
500 gPoteter (Amandine)
3 stilkVårløk, grovkuttet
2 ssSylteagurk, finhakket
1 håndfullKruspersille, fersk, grovhakket
1 håndfullDill, frisk, grovhakket
2 dlCreme fraiche
2 ssMajones
1 klypeSalt, havsalt
Urtedressing
1 dlCreme fraiche
2 ssSitroner, økologisk, saften av
1 håndfullBladpersille, grovhakket
1 håndfullDill, frisk, grovhakket
1 klypeSalt, havsalt
1 klypePepper, med kvern
Instruksjoner
1

Kok potetene møre i lettsaltet vann, hell av vannet og la de stå og dampe før du deler dem i terninger.

2

Så blander du sammen alle ingrediensene til potetsalaten før du vender inn de ferdigkokte potetene.

3

Bland sammen alle ingrediensene til urtedressingen og sett kjølig. Ta vare på litt av urtene til topping til kotelettene ved servering.

4

Pensle lammekotelettene med olje og dryss over salt og pepper. Grill lammekotelettene i 2-3 minutter på hver side.

5

Topp lammekotelettene med friske urter og server med urtedressing og potetsalat.

Foto:

Silje Feiring