Ovnsbakte grønnsaker med fetaost

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

6 stk gulrot, regnbue
4 stk nepe
100 g persillerot
100 g sellerirot
3 ss solsikkeolje og stekeolje
1 klype salt, havsalt
1 klype pepper, m/kvern
100 g fetaost
2 håndfull bladpersille

Tilbredningstid: 25 min
Forarbeid: 10 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Ovnsbakte grønnsaker er et utrolig godt tilbehør. Topp grønnsakene med lun fetaost for enda mer fylde og smak!

  1. Forvarm ovnen til 220 grader varmluft.
  2. Del grønnsakene i like store biter. Legg over på ett stekebrett med bakepapir, hell over olje, krydre med salt og pepper og bland godt med hendene. Pass på at det er god plass mellom grønnsakene.
  3. Stek i ovnen på varmluft i 20-25 minutter til de er gylne og sprø. Snu grønnsakene halvveis inn i steketiden. Når det er fem minutter igjen smuldrer du over fetaosten slik at den så vidt smelter.

Topp med grovhakket persille og server!


kolonial.no/oppskrifter/2662-spoon-ovnsbakte-gronnsaker-med-fetaost/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.