Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

Ovnsbakt brokkoli og blomkål med parmesan

fra / Spoon.no

20 min
10 min forarbeid
Lett
stk blomkål
stk brokkoli
fedd hvitløk
ss solsikkeolje og stekeolje
klype salt, havsalt
klype pepper, m/kvern
håndfull bladpersille
g parmesan

Dette tilbehøret trenger minimalt med forberedelse og passer godt til både kjøtt og fisk!


Forvarm ovnen til 210 grader 

  1. Vask, rens og del brokkoli og blomkål i like store buketter. 
  2. Vend bukettene med olivenolje, salt og pepper. Legg over i en ildfast form og stek i ca. 15-20 minutter, avhenging av størrelse på bukettene, til de er sprø på utsiden og myke inni.
  3. Når det er fem minutter igjen av steketiden strør du over revet parmesan. Topp med grovhakket persille før servering.


Publisert

Funnet feil i oppskriften?

Skriv ut oppskriften

Vi foreslår disse varene til porsjoner:
Produktbilde
0 stk Blomkål
Allerede i handlekurven Spania, 1 stk
kr.
Produktbilde
0 stk Brokkoli
Bytt Allerede i handlekurven Spania, 1 stk
kr.
Produktbilde
0 stk Hvitløk
Bytt Allerede i handlekurven 2-3pk, Kina, 100 g
kr.
Produktbilde
0 stk Rapsolje
Bytt Allerede i handlekurven 1 l
kr.
Produktbilde
0 stk Maldonsalt
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven 125 g
kr.
Produktbilde
0 stk Sort Pepper Hel
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven Med Kvern, 65 g
kr.
Produktbilde
0 stk Bladpersille Gourmet
Allerede i handlekurven Frisk i Pose, Etiopia, 20 g
kr.
Produktbilde
0 stk Parmigiano Reggiano Stick
Bytt Allerede i handlekurven Michelangelo, 125 g
kr.
Varer for kr
Nok til porsjoner
 Prisforklaring
Mange som liker dette liker også

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten