Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
400 g | Fusilli, pasta | |
1 ts | Salt, havsalt | |
600 g | Kjøttpølse | |
250 g | Ratatouille, ferdigkuttet | |
2 ss | Solsikke/raps/stekeolje | |
1 ts | Salt, havsalt | |
1 ts | Pepper, med kvern | |
50 g | Ketchup | |
10 g | Fersk basilikum |
Forvarm stekeovnen til 200 grader.
Kok pasta etter anvisning på pakken i lettsaltet vann.
Del pølser i to på langs og legg i en passe stor ildfast form. Tilsett grønnsaksblandingen, olje, salt og pepper. Stek til pølsene er gjennomstekt og grønnsakene møre i ca. 15-20 minutter.
Server ovnsbakte pølser med grønnsaker og pasta. Topp med ketchup og basilikumblader.
Foto:
Silje Feiring