Ovnsbakte pølser med grønnsaker og pasta

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

600 g kjøttpølse, delt i 2 på langs
2 stk ratatouille, ferdigkuttet
2 ss rapsolje
400 g pasta fusilli
100 g ketchup
1 klype pepper, m/kvern
1 klype salt, havsalt
1 håndfull basilikum, fersk

Tilbredningstid: 20 min
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett

En superenkel middag med pølser som passer godt på travle dager!

Forvarm ovnen til 200 grader. 

  1. Del pølsene i to på langs og legg på ett smurt stekebrett sammen med grønnsakene. Hell over olje og krydre med salt og pepper. Stek i 15-20 minutter midt i ovnen. 
  2. Mens pølsene står i ovnen koker du pasta etter anvisning på pakken. 
  3. Topp med basilikum og server med ketchup.

God middag! 


kolonial.no/oppskrifter/2668-spoon-ovnsbakte-polser-med-gronnsaker-og-pasta/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.