Pølsewrap

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

600 g kjøttpølse, i skiver
1 pk tortillalefse, fullkorn
2 stk hjertesalat
1 stk mango, i terninger
1 stk salsa
Superenkel guacomole
2 stk avocado
2 fedd hvitløk, finhakket
1 klype salt, havsalt
0,5 stk lime, saften av

Tilbredningstid: 15 min
Forarbeid: 10 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Wrap er en superenkel middag det er lett å ta i hånden når du trenger et kjapt måltid.

  1. Start med guacomolen; Del avocado i to, ta ut steinen (ikke kast dem!) og fjern kjøttet med en spiseskje. Kjør avocado, hakket hvitløk, salt og lime med en stavmikser. Hell over i en serveringsskål. Legg en av steinene på toppen av guacamolen fram til servering (da beholder den grønnfargen).
  2. Varm tortillalefser etter anvisning på pakken. Vask det grønne, del mango i terninger og riv av hele salatblader. 
  3. Kutt pølsene i skiver. Brun dem i en varm panne med litt olje. Fordel guacomole, salat, pølser og mango i tortillaene og rull sammen. Server med salsa. 

kolonial.no/oppskrifter/2670-spoon-polsewrap/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.