Fiskeboller i hvit saus

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

1 stk fiskeboller
8 stk poteter
2 ss smør
3 ss hvetemel, siktet
2,5 dl melk, hel
1 klype karri
1 klype pepper, m/kvern
1 klype salt, havsalt
250 g brokkoli og blomkålblanding, fryst

Tilbredningstid: 25 min
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Fiskeboller i hvit saus med poteter og kokte grønnsaker er en kjent og kjær hverdagsmiddag!

  1. Vask potetene godt og kok møre.
  2. Smelt smøret på lav varme i en passe stor kjele. Tilsett mel og rør godt. Jevn ut med fiskebollekraften, litt om gangen (ca. 2,5 dl til 4 pers). Tilsett melk og kok opp under omrøring. La småkoke i ca. 5 minutter før du tilsetter litt karri, salt og pepper.
  3. Kok grønnsaker etter anvisning på pakken. Legg fiskebollene i sausen og la de bli gjennomvarme. 



kolonial.no/oppskrifter/2681-spoon-fiskeboller-i-hvit-saus/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.