Kremet tagliatelle med kylling

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

400 g tagliatelle
Kylling
600 g kyllingfilet
2 klype salt, havsalt
2 klype pepper, m/kvern
2 ss smør
Saus
1 pk kyllingsaus, ferdig
1 ss smør
2 håndfull tomat, soltørket, grovhakket
1 ss matfløte
Til servering
2 håndfull kruspersille, frisk, grovhakket

Tilbredningstid: 20 min
Forarbeid: 10 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Rask og god kosemat til hverdagen!

  1. Tørk av kyllingfiletene med et kjøkkenpapir og krydre med salt og pepper. Stek i smør på høy varme i noen minutter på hver side. Skru ned varmen og la ettersteke i 7-8 minutter under lokk.
  2. Mens kyllingen godgjør seg koker du pasta og saus etter anvisning på pakken. Tilsett 1 ss fløte i sausen for en rundere smak. Når sausen er ferdig blander du inn grovhakkede urter og soltørkede tomater. 
  3. Bland den ferdigkokte pastaen med sausen. Server med kylling og topp med friske urter

Server gjerne soltørkede tomater og urter ved siden istedet for å ha det i sausen hvis du ønsker det.



kolonial.no/oppskrifter/2682-spoon-kremet-tagliatelle-med-kylling/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.