Syltet rødløk

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

4 stk rødløk, i tynne skiver
3 dl vann
2 dl sukker
1 dl eddik (klar)

Tilbredningstid: 2 timer
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Syltet rødløk er det perfekte tilbehør! Det er enkelt å lage, holder i ukesvis og passer til nesten alt.

  1. Rens rødløk og del i tynne skiver. Legg over på ett rent, varmt glass. 
  2. Kok opp vann, sukker og eddik. Rør til sukkeret er oppløst. 
  3. Hell laken over rødløken og sett på lokket. Avkjøl først på benken, deretter i kjøleskapet.

Rødløken er klar etter en time eller to, men smaken blir enda bedre etter noen dager.


kolonial.no/oppskrifter/2685-spoon-syltet-rodlok/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.