Alt-i-ett-panne med pølse, tomater og brokkolini
Silje Feiring

Alt-i-ett-panne med pølse, tomater og brokkolini

20 minLett
kr 235,50
4 porsjonerkr 57,58 per porsjon
Når du tilsetter alle ingredienser i en og samme panne går middagen unna i en fei og oppvasken blir minimal. Denne retten har få men gode ingredienser, og vil falle i smak hos både store og små.

200 gCherrytomater, røde
2 feddHvitløk
600 gKreolsk chili pølse
1 ssOlivenolje, extra virgin
400 gBrokkolini
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
Instruksjoner
1

Vask, rens og skjær tomater i to. Finhakk hvitløk. Del pølser i skiver.

2

Varm opp litt olje i en stekepanne på middel høy varme og legg i pølseskivene. Stek til de blir gylne. Bland så inn tomater og hvitløk. La det surre i noen minutter.

3

Tilsett til slutt brokkolini. Smak til med salt og pepper. Sett på lokk og la det godgjøre seg i noen minutter.

4

Server alt-i-ett-panne med pølse, tomater og brokkolini. Gjerne ha couscous eller godt brød til om ønskelig

Foto:

Kolonial.no