Alt-i-ett-panne med pølse, tomater og brokkolini

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

500 g chipotle-pølse
1 ss ekstra virgin olivenolje
250 g cherrytomater, røde, delt i 2
2 fedd hvitløk, finhakket
400 g brokkolini
1 klype salt, havsalt
1 klype pepper, m/kvern

Tilbredningstid: 20 min
Forarbeid: 10 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Alt-i ett middager lages kjapt og oppvaskmengden er minimal. Denne oppskriften har få, men gode ingredienser og vil falle i smak hos både store og små.

Vask, rens og kutt det grønne. Del pølsen i skiver. 

  1. Varm litt olje på middels varme i en stekepanne. Legg i pølseskivene og stek til de er gyllenbrune, ca. et par minutter. 
  2.  Tilsett tomater og hvitløk og la det surre med. 
  3. Til slutt tilsetter du brokkolini og krydrer med salt og pepper. Sett på lokk og la det godgjøre seg i noen minutter.

Server med et godt brød eller litt couscous, hvis du ønsker det.


kolonial.no/oppskrifter/2688-spoon-alt-i-ett-panne-med-polse-tomater-og-brokkolini/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.