Grillet bifftomat med mozzarella og pinjekjerner

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

4 stk bifftomat
Urtedressing
1 dl ekstra virgin olivenolje
1 klype salt, havsalt
1 klype pepper, m/kvern
1 stk sitron, skallet av
2 fedd hvitløk, finhakket
1 håndfull koriander, frisk, finhakket
Topping
2 stk mozzarella
1 håndfull koriander, frisk
1 dl pinjekjerner

Tilbredningstid: 10 min
Forarbeid: 10 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Tomater på grillen smaker utrolig godt, og fungerer perfekt som forrett eller som tilbehør til grillmaten!

  1. Bland sammen finhakket koriander, hvitløk, revet sitronskall og olivenolje. Smak til med salt og pepper. 
  2. Del bifftomatene i to og pensle med urtedressingen. Legg på en varm grill med kuttflaten ned. Snu etter ett par minutter. Når tomatene bobler i kanten er de ferdige.  
  3. Legg tomatene på et fat og topp med revet mozzarella, pinjekjerner og grovhakket koriander.  

Tips: Rist pinjekjernene i en varm, tørr panne i ca. 1 minutt – da smaker de enda bedre!


kolonial.no/oppskrifter/2715-spoon-grillet-bifftomat-med-mozzarella-og-pinjekjerner/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.