Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
1 stk | Nykål, delt i 4 | |
2 ss | Solsikke/raps/stekeolje, til pensling | |
2 klype | Salt, havsalt | |
2 klype | Pepper, med kvern | |
200 g | Bacon, skivet, sprøstekt, i terninger | |
2 håndfull | Hasselnøtter, grovhakket | |
2 ss | Olivenolje, extra virgin, til topping |
Sprøstek bacon i panne eller på grillen og kutt opp i terninger. Grovhakk hasselnøttene.
Skyll kålen og del i 4 båter. Pass på at stilken følger med på hver del slik at den holder sammen under grillingen. Pensle med litt olje og krydre med salt og pepper. Grill i ca. 3-4 minutter på hver snittside. Det gjør ingenting at den blir litt svart i kantene.
Topp den grillede kålen med sprøstekt bacon, hasselnøtter og litt olivenolje!
Foto:
Silje Feiring