Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

Grillet nykål med bacon og hasselnøtter

fra / Spoon.no

10 min
10 min forarbeid
Lett
stk nykål, delt i 4
ss rapsolje, til pensling
klype salt, havsalt
klype pepper, m/kvern
g bacon, sprøstekt, i terninger
håndfull hasselnøtter, grovhakket
ss olivenolje extra virgin, til topping

Nykål hører sommeren til! Lagt på grillen er den supergod toppet med bacon, olivenolje og hasselnøtter.


  1. Sprøstek bacon i panne eller på grillen og kutt opp i terninger. Grovhakk hasselnøttene.
  2. Skyll kålen og del i 4 båter. Pass på at stilken følger med på hver del slik at den holder sammen under grillingen. Pensle med litt olje og krydre med salt og pepper.  Grill i ca. 3-4 minutter på hver snittside. Det gjør ingenting at den blir litt svart i kantene. 
  3. Topp den grillede kålen med sprøstekt bacon, hasselnøtter og litt olivenolje!

Foto: Silje Feiring

Publisert

Funnet feil i oppskriften?

Skriv ut oppskriften

Vi foreslår disse varene til porsjoner:
Produktbilde
0 stk Nykål/Sommerkål
Allerede i handlekurven Norge, 1200 g
kr.
Produktbilde
0 stk Rapsolje
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven 1 l
kr.
Produktbilde
0 stk Maldonsalt
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven 125 g
kr.
Produktbilde
0 stk Sort Pepper Hel
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven Med Kvern, 65 g
kr.
Produktbilde
0 stk Bacon Uten Svor
Bytt Allerede i handlekurven 400 g
kr.
Produktbilde
0 stk Hasselnøttkjerner
Bytt Allerede i handlekurven 250 g
kr.
Produktbilde
0 stk Olivenolje Extra Virgin
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven 0,5 l
kr.
Varer for kr
Nok til porsjoner
 Prisforklaring

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten