Fish & crisp med byggrynsalat

fra Kolonial.no

Til 4 porsjoner

2 pk byggrynssalat
1 pk torsk, panert
1 pk tzatziki, ferdig
1 pk salatmix
1 ss olivenolje, extra virgin
250 g cherrytomater, røde
1 klype salt, havsalt
1 klype pepper, m/kvern

Tilbredningstid: 20 min
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett

En rask og god hverdagsmiddag som krever minimalt med oppvask!

  1. Tilbered fisken etter anvisning på pakken.
  2. Skyll salaten og bland sammen med tomater, olivenolje, salt og pepper.
  3. Server fisken sammen med byggsalat, tzaziki og salat.

Tips! Du kan gjerne varme opp byggrynssalaten i en liten gryte dersom du ønsker det!

kolonial.no/oppskrifter/2721-kolonial-no-fish-crisp-med-byggrynsalat/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.