Kyllingsuppe
Oda

Kyllingsuppe

25 minLett
kr 469,20
4 porsjonerkr 86,50 per porsjon
Ingenting varmer sjelen som en god kyllingsuppe!

2 pkStrimlet kylling
200 gBasmatiris
2 klypeSalt, havsalt
2 ssIngefær, syltet
1,3 lVann
4 ssKyllingfond
2 stkGrønnsaker stekemiks
2 ssSoyasaus
1 håndfullKoriander
2 klypePepper, med kvern
Instruksjoner
1

Ha kylling, ris, ingefær og vann tilsatt kyllingfond i en dyp stekepanne eller gryte. Kok opp, tilsett en klype salt og skru ned til middels varme. La det småputre i ca. 10 minutter. Rør av og til.

2

Tilsett grønnsakene, soyasausen og la det småputre videre i ca. 15 minutter.

3

Fordel i skåler og topp med nykvernet pepper, koriander og mer ingefær!

Foto:

Silje Feiring