Tomatsuppe med sprø kikerter og gresskarkjerner!

fra Toro

Til 4 porsjoner

Kikert- og gresskarblanding
1 pk kikerter
100 g gresskarkjerner
2 ss rapsolje
0,5 ss koriander malt
2 ss spisskummen
5 g salt
Tomatsuppe
1 stk tomatsuppe, miks
1 l vann
4 ss crème fraîche


Vanskelighetsgrad: Lett

Nå har vi gjort det lett å spise klimasmart. Prøv denne nye vrien av den klassiske tomatsuppen.

Kikerter og gresskarkjerner

  1. Sett ovnen på 220 grader.
  2. Skyll kikkertene godt og bland de sammen med gresskarkjerner, krydder og salt.
  3. Ha over blandingen på stekebrett, vend inn oljen og stek i ovnen i ca 20 minutter til ertene og kjernene er sprøe og gyldne.

Tomatsuppen

  1. Rør ut posens innhold i 10 dl vann.
  2. Kok opp under omrøring og la suppen små koke i 5 minutter.
  3. Ha rikelig med kikert- og gresskarblanding i hver skål, hell på suppen, topp med en spiseskje crème fraîche og nyt en deilig klimavennlig middag!

kolonial.no/oppskrifter/2742-toro-tomatsuppe-med-spro-kikerter-og-gresskarkjerner/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.