Varm sjokolade med mandelmelk

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

1 l mandeldrikk
3 ss kakao
150 g kokesjokolade, mørk
2 klype chiliflak
1,5 dl kremfløte

Tilbredningstid: 15 min
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Det er lite som slår en kopp varm sjokolade på kalde kvelder. Mandelmelken gir kakaoen en god og nøtteaktig smak!

  1. Pisk kakaopulveret sammen med mandelmelken i en tykkbunnet kjele. 
  2. Knekk opp sjokoladen, ha den i melken og varm opp under omrøring.
  3. Pisk fløte til krem. Hell den varme sjokoladen i kopper. Topp med pisket krem og et lite dryss chiliflak. 

Tips! Du kan fint bytte ut mandelmelken med vanlig melk hvis du foretrekker det!



kolonial.no/oppskrifter/2744-spoon-varm-sjokolade-med-mandelmelk/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.