- Alle oppskrifter
- Tradisjonell mat
- Kos
- Søtt og godt
- Julemat
- Dessert
- Enkel riskrem med godt følge
Enkel riskrem med godt følge
fra Toro
Riskrem | |
---|---|
stk | risengrøt |
dl | melk, lett |
dl | kremfløte |
ss | sukker |
ts | vaniljesukker |
Rødsaus | |
pk | kirsebærkompott |
Her har du den klassiske supergode desserten som alle bare må ha i desember. Bruk snartkokt risengrøt, da går det fort å lage den. Kok grøten kvelden i forveien eller samme dag. Prøv kirsebærkompott som rød saus, så enkelt og bare så godt.
Riskrem
1. Tøm posens innhold i en kasserolle, og tilsett 7,5 dl melk.
2. Kok opp under omrøring og fortsett å røre mens grøten småkoker 5-7 minutter.
3. Avkjøl grøten.
4. Visp kremfløten stiv med sukker. Tilsett vaniljesukker. Bland kremen sammen med den kalde risgrøten.
Rød saus
5. Server kirsebærkompotten som den er eller den kan varmes litt i en kjele.
Server den nydelige riskremen med rød saus og ha gjerne noen småkaker til.
Publisert
Vi foreslår disse varene til porsjoner: | |||
---|---|---|---|
![]() |
0 stk
Risengrøt
Allerede i handlekurven Snarkokt, 148 g |
kr. | |
![]() |
0 stk
TineMelk Lett
Bytt Allerede i handlekurven 1,75 l |
kr. | |
![]() |
0 stk
Kremfløte
Bytt Allerede i handlekurven Laktosefri, 0,3 l |
kr. | |
![]() |
0 stk
Sukker
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven 1 kg |
kr. | |
![]() |
0 stk
Tørsleffs Ekte Vaniljesukker
Bytt Allerede i handlekurven 100 g |
kr. | |
![]() |
0 stk
Kirsebærkompott
Allerede i handlekurven 465 g |
kr. | |
Varer for kr
Nok til
porsjoner
Prisforklaring
|