Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Nuggets | ||
2 pk | Nuggets, plantebasert | |
1 klype | Salt, havsalt | |
1 klype | Pepper, med kvern | |
150 g | Tikka Masala saus | |
Topping | ||
12 stk | Paratha, brød | |
2 stk | Avokado, fersk, i skiver | |
0,5 stk | Agurk, i skiver | |
1 stk | Lime, i skiver | |
1 håndfull | Koriander | |
1 håndfull | Mynte, frisk | |
Hurtigsyltet rødløk | ||
0,25 dl | Eddik (Klar) | |
1 stk | Rødløk, i tynne skiver | |
0,5 dl | Vann | |
0,5 ss | Sukker | |
Yoghurt dressing | ||
3 dl | Yoghurt, naturell | |
1 stk | Lime, saften av | |
1 klype | Salt, havsalt |
Kutt rødløken i tynne strimler og legg dem i en bolle. Kok opp vann, eddik og sukker til sukkeret er oppløst og hell over rødløken. Legg en bolle på toppen av rødløken som en vekt, da går syltingen raskere.
Tilbered brødene etter anvisning på pakken.
Rør sammen yoghurt med lime og salt, og virvle inn tikka-masalasausen.
Brun nuggetsene i en panne til de er gjennomvarme. Bland inn litt av kryddermiksen som følger med sausen. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer krydder.
Kutt agurken og avocado i skiver og grovhakk urtene.
Topp brødet med yoghurtdressing, nuggets, avocado, agurk, hurtigsyltet rødløk og urter.
Skvis gjerne over litt ekstra lime til slutt.
1 Tikka Masala med Kryddermiks
2 Ekstra Stor Avokado Spisemoden