Indisk wrap med vegetarnuggets
Silje Feiring

Indisk wrap med vegetarnuggets

20 minLett
kr 440,66
4 porsjonerkr 89,18 per porsjon
Kjøttfrie nuggets med indiske smaker, rullet sammen i en digg wrap!

Nuggets
2 pkNuggets, plantebasert
1 klypeSalt, havsalt
1 klypePepper, med kvern
150 gTikka Masala saus
Topping
12 stkParatha, brød
2 stkAvokado, fersk, i skiver
0,5 stkAgurk, i skiver
1 stkLime, i skiver
1 håndfullKoriander
1 håndfullMynte, frisk
Hurtigsyltet rødløk
0,25 dlEddik (Klar)
1 stkRødløk, i tynne skiver
0,5 dlVann
0,5 ssSukker
Yoghurt dressing
3 dlYoghurt, naturell
1 stkLime, saften av
1 klypeSalt, havsalt
Instruksjoner
1

Kutt rødløken i tynne strimler og legg dem i en bolle. Kok opp vann, eddik og sukker til sukkeret er oppløst og hell over rødløken. Legg en bolle på toppen av rødløken som en vekt, da går syltingen raskere.

2

Tilbered brødene etter anvisning på pakken.

3

Rør sammen yoghurt med lime og salt, og virvle inn tikka-masalasausen.

4

Brun nuggetsene i en panne til de er gjennomvarme. Bland inn litt av kryddermiksen som følger med sausen. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer krydder.

5

Kutt agurken og avocado i skiver og grovhakk urtene.

6

Topp brødet med yoghurtdressing, nuggets, avocado, agurk, hurtigsyltet rødløk og urter.

7

Skvis gjerne over litt ekstra lime til slutt.