Rask pasta med vegetarragu
Oda

Rask pasta med vegetarragu

20 minLett
kr 192,80
4 porsjonerkr 36,38 per porsjon
Enten du foretrekker vegetar eller vil kutte ned på kjøttforbruket vil denne klassiske og raske pastaretten garantert falle i smak.

Pasta med vegetarragu
400 gPasta, gigli toscani
3 stkGulrøtter, revet
300 gKjøttdeig, plantebasert
350 gTomatsaus, ferdig
100 gFetaost
Instruksjoner
1

Tilbered pasta etter anvisning på pakken. Vask, rens og riv gulrot på den grove siden av et rivjern.

2

Tilbered plantebasert deig etter anvisning på pakken i en passe stor gryte som kan romme hele retten. Tilsett gulrot og bland inn pastasaus. La det småkoke i noen minutter til det er gjennomvarmt.

3

Hell av pastavannet og tilsett den ferdigkokte pastaen i gryten. Bland godt. Topp med smuldret fetaost og server.