Rask kremet laksewok med curry og kokos
Oda

Rask kremet laksewok med curry og kokos

25 minLett
kr 297,50
4 porsjonerkr 58,61 per porsjon
Wok er ikke bare utrolig godt men også veldig enkelt å tilberede. Med ferdig wokblanding og laks som nesten ikke trenger å stekes har du en sunn hverdagsmiddag som omtrent lager seg selv.

Wok
500 gFersk laksefilet
250 gWokmiks
2 ssCurry paste, gul eller rød
400 mlKokosmelk
0,5 stkSitroner, økologisk, skallet og saften av
300 gBasmatiris
Instruksjoner
1

Tilbered risen etter anvisning på pakken. Kutt laks i grove terninger (fjern eventuelt skinn). Salte lett og la ligge på fjølen.

2

Varm opp en wokpanne med litt olje på høy varme og tilsett wokmiks. Fres i ca. 1-2 minutter under omrøring. Bland inn curry paste og fres videre i ca. 1-2 minutter før du tilsetter kokosmelk.

3

Smak til med revet skall og saften av sitron. Ha til slutt i laks og la det trekke i ca. 2-3 minutter. Topp gjerne med kokosflak hvis du har og server med ris

Foto:

Silje Feiring