Sommerfuglpasta med erter og parmesan
Oda

Sommerfuglpasta med erter og parmesan

20 minLett
kr 203,00
4 porsjonerkr 38,99 per porsjon
Grønne erter er et supert utgangspunkt for pastasaus. Sammen med parmesan får du enkelt et kremet resultat uten å tynge.

Sommerfuglpasta
400 gPasta Farfalle
2 ssSalt, havsalt
300 gErter, frosne
2,5 dlKraft, kylling
50 gMargarin, blokk
50 gParmesan, blokk, revet
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
130 gKrydret salami
Topping
50 gParmesan, blokk
Instruksjoner
1

Tilbered pasta etter anvisningen på pakken i godt saltet vann.

2

Ha erter og kyllingkraft i en annen kjele. Kok opp og la det koke i ca. 1-2 minutter.

3

Tilsett smør, revet parmesan, kyllingkraften og halvparten av ertene over i en blender. Kjør til en glatt konsistens. Smak til med salt og pepper.

4

Kutt salami i strimler og stek i en panne på middels høy varme i ca. 2-3 minutter til fettet slipper.

5

Sil vannet av pastaen og bland inn saus, salamistrimler og resten av ertene. Topp det hele med mer revet parmesan!

6

Server nydelig sommerfuglpasta med erter og parmesan.

Det er viktig å salte pastavannet. Det fremhever smaken og gjør at pastaen koker jevnere og får en bedre konsistens.

Hender det at du har hvitløk liggende som du sliter med å få brukt opp? Et tips er å koke de sammen med pastaen med skallet på! Når pastaen er ferdigkokt skreller du hvitløken og vender inn med sausen.