Tilbredningstid: 20 min
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett
Enkelte dager hvor tiden ikke strekker til trenger man en rask middag, som er lett å tilberede. Kombinerer du fiskekaker med fløtegratinerte poteter, brokkolini og en gulrotsalat får du nettopp dette. Sunt er det også!
- Forvarm stekeovnen til 220 grader varmluft. Finn frem en ildfast form og tilsett de fløtegratinerte potetene direkte i formen.
- Tilsett fiskekaker, brokkolini og finkuttet estragon i formen. Sett den deretter inn i ovnen og la formen stå i ca. 10 minutter, til alt er gjennomvarmt.
- Riv gulrøttene på den groveste delen av rivjernet. Bland med saften av sitron og finkuttet estragon.
Server fiskekakeform med fløtegratinerte poteter og brokkolini.
Tips fra kokkene:
- I denne oppskriften har vi valgt fine fiskekaker. Disse gir et saftigere resultat og er også lettere å like for barna. Om du ønsker er det helt i orden å bytte ut fiskekakene med torsk eller laks i terninger. Tiden i ovnen vil være den samme.
kolonial.no/oppskrifter/2821-silje-og-solvold-fiskekakeform-med-flotegratinerte-poteter-og-brokk/
Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.