Nanbrød med fløtepotet, chorizo og rødløk
Oda

Nanbrød med fløtepotet, chorizo og rødløk

20 minLett
kr 265,80
4 porsjonerkr 63,33 per porsjon
Nanbrød gir deg en tykkere bunn enn den tradisjonelle Napolitanske pizza. Siden bunnen allerede er ferdig er retten gjort på et blunk. Det er lite kutting og minimalt med oppvask, men likevel blir det en imponerende og smakfull middag.

Pizza
1 stkRødløk
8 stkNanbrød
400 gFløtepoteter, fersk
300 gRevet ost
100 gChorizo
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
Topping
70 gRuccula
Instruksjoner
1

Forvarm stekeovnen til 250 grader varmluft. Nederst i ovnen setter du et stekebrett som er snudd opp ned.

2

Rens og kutt rødløk i tynne skiver. Skyll godt i kaldt vann.

3

Fordel nanbrød utover kjøkkenbenken. Ha fløtepotetene i en bolle og fordel over nanbrødene. Topp med revet ost, chorizo, rødløk, salt og pepper.

4

Legg nanbrødene på stekebrettet i bunnen av ovnen og stek i ca. 5 minutter.

5

Server rykende varme nanbrød med fløtepotet, chorizo og rødløk. Topp med frisk ruccula!

Ved å skylle rødløk i kaldt vann vil du få en mildere og rundere smak.

Ferdige fløtepoteter er supert til mange retter og her som topping på nanbrød. Bruk gjerne også på en skive med godt landbrød satt sammen på nøyaktig samme måte som beskrevet over.