Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Mac'n cheese | ||
300 g | Makaroni | |
2 ss | Salt, havsalt | |
200 g | Sukkererter | |
350 g | Rømmegrøt | |
0,5 ts | Muskatnøtt, malt | |
200 g | Smårettskinke | |
150 g | Revet ost | |
0,5 ts | Salt, havsalt | |
0,5 ts | Pepper, med kvern | |
Crispy osteflak | ||
50 g | Griljermel/paneringsmel | |
150 g | Revet ost |
Forvarm stekeovnen til 230 grader varmluft.
Kok makaroni etter anvisning på pakken i godt saltet vann.
Rens og del sukkererter i 1cm brede strimler og tilsett i makaronivannet det siste minuttet av koketiden. Hell så over i et dørslag.
Ha ferdigkokt makaroni og sukkererter tilbake i kjelen. Bland inn rømmegrøt, muskatnøtt, smårettskinke og halvparten av den revne osten. Kok opp og smak til med salt og pepper.
Bland brødkumme og resten av den revne osten på et stekebrett kledd med bakepapir. Spre det godt utover og varm i stekeovnen i ca. 5 minutter. Avkjøl.
Server saftig mac'n cheese med skinke, sukkererter og crispy osteflak.
2 Runde Sukkererter/ Sugarsnap