Torskefilet med sprøstekt bacon
Elin Larsen

Torskefilet med sprøstekt bacon

Lett
kr 554,20
4 porsjonerkr 103,79 per porsjon
Torskefilet med sprøstekt bacon, egg, urter og spinat.

Torskefilet
800 gFersk torskefilet, uten skinn
60 gMargarin, blokk, til steking
6 stkEgg, hardkokte
2 ssKapers
30 gGressløk, frisk
400 gSpinat, liten
4 feddHvitløk
4 ssOlivenolje, extra virgin, til steking
120 gBacon, skivet
Instruksjoner
1

Hell litt olivenolje i en ildfast form. Legg torsken i formen, hell litt olivenolje over, og dryss maldonsalt og nykvernet pepper. Bak fiskestykkene på 200 grader midt i ovnen i 10-15 minutter.

2

Hardkok eggene og del i grove biter. Skjær bacon i mindre biter og fres i litt smør til baconet blir sprøstekt. Tilsett resten av smøret, kapers og egg. Vend om. Urtene haes i rett før servering.

3

Fres spinat i varm panne med god olivenolje og tilsett knust hvitløk. Når spinaten faller sammen er den serveringsklar.

Foto:

Elin Larsen