Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

Torskefilet med sprøstekt bacon

fra / elinlarsen.net

Lett
Torskefilet
g torskefilet
g smør, til steking
stk egg, hardkokte
ss kapers
g gressløk
g spinat
fedd hvitløk
ss olivenolje extra virgin, til steking
g bacon

Torskefilet med sprøstekt bacon, egg, urter og spinat.


  1. Hell litt olivenolje i en ildfast form. Legg torsken i formen, hell litt olivenolje over, og dryss maldonsalt og nykvernet pepper. Bak fiskestykkene på 200 grader midt i ovnen i 10-15 minutter.
  2. Skjær bacon i mindre biter og fres i litt smør til baconet blir sprøstekt. Tilsett resten av smøret, kapers og egg. Vend om. Urtene haes i rett før servering.
  3. Fres spinat i varm panne med god olivenolje og tilsett knust hvitløk. Når spinaten faller sammen er den serveringsklar.

Foto: Elin Larsen

Se oppskriften på eksternt nettsted

Publisert

Funnet feil i oppskriften?

Skriv ut oppskriften

Vi foreslår disse varene til porsjoner:
Produktbilde
0 stk Norway Seafoods Torskeloins Naturell 450 g Allerede i handlekurven kr.
Produktbilde
0 stk Tine Ekte Meierismør 500 g Basisvare Allerede i handlekurven kr.
Produktbilde
0 stk Solvinge Frokostegg Fra Frittgående Høner Str L, 6 stk Allerede i handlekurven kr.
Produktbilde
0 stk Toro Kapers 100 g Allerede i handlekurven kr.
Produktbilde
0 stk Gressløk Gourmet Frisk i Pose, 20 g Allerede i handlekurven kr.
Produktbilde
0 stk Bladspinat 200 g Allerede i handlekurven kr.
Produktbilde
0 stk Hvitløk 3pk, 100 g Allerede i handlekurven kr.
Produktbilde
0 stk REMA 1000 Olivenolje Extra Virgin 0,5 l Basisvare Allerede i handlekurven kr.
Produktbilde
0 stk Finsbråten Bacon 150 g Allerede i handlekurven kr.
Varer for kr
Nok til porsjoner
 Prisforklaring

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten