Tacoquiche
Enestående Mat

Tacoquiche

40 minLett
kr 580,50
4 porsjonerkr 61,97 per porsjon
Liker du taco og quiche så liker du tacoquiche. Den er et godt alternativ til fredagstacoen, men passer også bra som hverdagsmiddag eller på festbordet.

Tacoquiche
1 stkPaibunn, fersk
1 ssOlivenolje, liten
2 feddHvitløk
200 gKarbonadedeig
2 ssTacokrydder, gourmet
2 ssVann
1 tsSukker
170 gKidneybønner
75 gMais
0,5 stkPaprika, rød
5 stkVårløk
0,25 stkLime, kun saften
2 stkEgg
1,5 dlCreme fraiche
60 gKremost, krydret
6 stkCherrytomater, røde
60 gRevet ost
Server med
3 dlRømme, lett
1 stkTacosaus, medium
1 pkHjertesalat, frisk
Instruksjoner
1

Varm opp oljen i en stekepanne på middels sterk varme. Surr finhakket hvitløk 1-2 minutter før karbonadedeigen tilsettes. Stek til karbonadedeigen er gjennomstekt. Rør inn tacokrydder, vann og sukker og la alt surre til væsken har fordampet. Trekk stekepanna bort fra varmen og tilsett bønner, mais, paprika, vårløk og limesaft. Bland godt.

2

Pisk sammen egg, crème fraîche og kremost i en stor blandebolle. Tilsett kjøttblandingen og rør godt. Ta paideigen ut av kjøleskapet og fordel fyllet jevnt utover. Dryss over revet ost, og legg på tomatene til slutt.

3

Stek tacoquichen fyllet har stivnet og osten har smeltet og fått fin farge. (Se instrukser på Pai-pakkenI).

4

Server med salsa, rømme og grønn salat.

Du finner flere gode oppskrifter på enestaaendemat.no

Foto:

Anne Cathrine Gulbrandsen