Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Laks | ||
600 g | Laksefilet, bellyloin | |
0,5 stk | Sitroner, økologisk | |
2 ss | Olivenolje, extra virgin | |
80 g | Bulgur | |
2 stk | Tomater | |
0,5 stk | Avokado, fersk | |
1 stk | Rødløk | |
0,5 stk | Dill, frisk | |
1 ss | Olivenolje, extra virgin | |
1 ts | Salt, havsalt | |
0,25 ts | Pepper, med kvern | |
Chilisaus | ||
2 dl | Creme fraiche | |
2 ss | Sweet Chili-saus | |
1 stk | Lime, bruk kun saften |
Vend SALMA bitene i en blanding av sitron og olivenolje. Krydre med salt og pepper.
Kok bulguren og avkjøl den litt. Skjær tomatene og avocadoen i mindre biter. Skjær rødløk i skiver. Hakk dillen. Bland bulgur med tomatbitene, avocadoen, rødløken, dillen og sitronskallet. Rør inn litt olje og smak til med salt og pepper.
Grill posjonstykkene av SALMA i ca. 3 minutter på hver side. Server bulgursalat og chilisaus til.
Chilisaus
Créme Fraiche
Sweet chilisaus
Lime
1 Porsjonspose Bulgur Fullkorn