Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Gratinert kylling | ||
4 stk | Kyllingfilet, fersk | |
2 dl | Hvitvin | |
1 ss | Soyasaus | |
250 g | Cherrytomater, røde, delt i to | |
3 fedd | Hvitløk, i biter | |
3 pk | Mozzarella, fersk | |
4 ss | Pesto, grønn | |
3 ss | Olivenolje, extra virgin | |
1 ss | Balsamico Vineddik | |
0,2 ts | Salt, havsalt | |
0,2 ts | Pepper, med kvern | |
Pasta | ||
400 g | Tagliatelle |
Bank filetene flate med en kjøttbanker eller noe annet tungt som gjør jobben. Krydre filetene med salt og pepper. Ha litt olje i en varm panne og stek kyllingen brun. Ha på en god skje med pesto og hvitvin og la det surre litt til i pannen.
Bland balsamicoeddik og soyasaus med hvitløk, salt og pepper. Ha i en klunk god olivenolje.
Legg filetene i en ildfast form med sausen og tomatene over. Legg biter med mozzarella på toppen og sprinkle med olje.
Gratineres under grill eller i ovnen på ca 200 grader til osten bobler og er gyllen. Dryss basilikumen over.
Kok pasta etter anvisning på pakken, og server!
Foto:
Studio Dreyer Hensley
2 Ekstra Søte Piccolo Cherry Klasetomater