Indisk kylling

fra «Rundt Bordet»

Til 4 porsjoner

Indisk kylling
4 stk kyllingfilet, i biter
2 stk gul løk, i tynne skiver
5 fedd hvitløk, finhakket
2 stk chilipepper, rød, eller mindre for sarte ganer, hakket
400 ml kokosmelk
50 g cashewnøtter
2 ts garam masala krydder
1 stk lime, saften
2 ts karri
3 ss olivenolje
1 stk koriander, frisk
1 ts salt, havsalt
Tilbehør
1 pk nanbrød
250 g jasminris (boil-in-bag)


Vanskelighetsgrad: Lett

Eksotisk og full av smak!

  1. Varm olje i en stor stekepanne eller gryte. Ha i og fres krydderet litt før du tilsetter chili, løk og hvitløk. Fres med i ca et minutt.
  2. Legg i kyllingbitene og stek dem til de er fine og brune.
  3. Reduser varmen, ha i kokosmelk og la det småkoke til kyllingen er ferdig. Ha i litt vann hvis det er for lite væske.
  4. Ha i nøtter og smak til med salt og limesaft før grovt hakket koriander drysses på toppen.

Tips: Server med ris, nanbrød og eventuelt raita.


kolonial.no/oppskrifter/436-rundt-bordet-indisk-kylling/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.