Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Minestrone | ||
4 ss | Olivenolje, extra virgin | |
2 fedd | Hvitløk | |
1 stk | Gul løk | |
1 stk | Purreløk | |
1 pk | Kidneybønner | |
3 stk | Gulrøtter | |
0,2 pk | Stangselleri | |
1 stk | Squash | |
2 stk | Poteter | |
2 stk | Tomater, hakkede | |
2 l | Kylling-/hønse-buljong | |
150 g | Makaroni | |
100 g | Bacon, skivet | |
Urter og krydder | ||
2 ss | Kruspersille, fersk, hakket | |
0,5 ts | Muskatnøtt, malt | |
0,5 ts | Salt, havsalt | |
0,5 ts | Pepper, med kvern | |
50 g | Parmesan, blokk |
Skjær alle grønnsakene i biter og stek dem blanke i olje sammen med skinke eller bacon.
Ha på kraft, tomater og pasta, og la det koke til pastaen er al dente.
Ha så i bønner og urter og smak til med salt og pepper.
Server med revet parmesan.
Foto:
Studio Dreyer Hensley