Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Makaroni og ost | ||
500 g | Makaroni | |
1 fedd | Hvitløk | |
2 ss | Hvetemel, siktet | |
5 dl | Kylling-/hønse-buljong | |
200 g | Revet ost | |
2 ss | Margarin, blokk | |
200 g | Kjøttpølse | |
1 ts | Muskatnøtt, malt | |
40 g | Parmesan, blokk, revet | |
1 stk | Mozzarella, fersk, i biter | |
2 dl | Griljermel/paneringsmel |
Kok makaroni al dente, den skal ha litt tyggemotstand.
Ha litt smør i en kasserolle og la hvitløken og pølsebiter steke litt. Ha i mel og muskat og bland. Spe med kyllingkraft.
Ha i makaroni og osten og bland godt.
Ha alt i en ildfast form og ha et jevnt lag med strøbrød på toppen.
Sett formen i ovnen og stek til overflaten er gyllen og sprø i ca. 20 minutter ved 200 grader.
Foto:
Studio Dreyer Hensley