Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Laks | ||
500 g | Fersk laksefilet | |
2 ss | Olivenolje, liten | |
Bulgursalat | ||
3 dl | Vann | |
0,5 ts | Salt, havsalt | |
150 g | Bulgur | |
2 stk | Tomater | |
0,5 stk | Agurk | |
0,5 stk | Rødløk | |
1 fedd | Hvitløk | |
10 g | Kruspersille, fersk | |
50 g | Kikerter | |
4 ss | Sitroner, økologisk, saften av | |
4 ss | Olivenolje, liten | |
2 ss | Rosiner |
Skjær laksen i ca. 1 cm tykke skiver og stek på den ene siden i varm stekepanne i ca. 2 minutter. Dryss over salt og pepper.
Kok opp vann med salt, ha i bulgur og la trekke under lokk i 15 minutter. Rør av og til, og avkjøl den når den er ferdig.
Skjær tomatene i båter, ta ut kjernene og skjær tomatkjøttet i terninger. Skjær agurk i terninger, grovhakk rødløk, og finhakk hvitløk og bladpersille.
Bland alle ingrediensene til salaten. Server laksen med bulgursalaten.
Foto:
Studio Dreyer-Hensley
1 Hellstrøm Ekstra Virgin Olivenolje
1 Porsjonspose Bulgur Fullkorn