Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

30 min
Lett
Torsk
g torskefilet, fersk
g rosenkål, fryst
stk sitron, saften av
klype salt, havsalt
klype pepper, m/kvern
håndfull hasselnøtter
ss olivenolje

Torsk og bakte rosenkål er en sikker vinner som dessuten er en utrolig kjapp og enkel hverdagsmiddag.


  1. Start med rosenkålen. Del rosenkål i to. Rens og skyll. Bland sammen med grovhakket hasselnøtter, olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper. Legg rosenkålblandingen i en ildfast form og grill i ovnen i ca 5-7 min. Følg godt med slik at det ikke brenner seg.
  2. Når rosenkålen står i ovnen starter du med torsken. Stek filetene i olje på middels varme, ca 4-5 minutter på hver side. Tilsett smør helt mot slutten. Krydre med salt å pepper .
  3. Fordel rosenkålen med hver sin filet over og nyt!

Foto: Silje Feiring

Publisert

Funnet feil i oppskriften?

Skriv ut oppskriften

Vi foreslår disse varene til porsjoner:
Produktbilde
0 stk Torskefilet uten Skinn
Bytt Utsolgt Allerede i handlekurven Fersk villfisk, ca. 400 g
kr.
Produktbilde
0 stk Rosenkål
Allerede i handlekurven 600 g
kr.
Produktbilde
0 stk Sitroner
Bytt Allerede i handlekurven Spania, 2 stk
kr.
Produktbilde
0 stk Maldonsalt
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven 125 g
kr.
Produktbilde
0 stk Sort Pepper Hel
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven Med Kvern, 65 g
kr.
Produktbilde
0 stk Hasselnøttkjerner
Bytt Allerede i handlekurven 250 g
kr.
Produktbilde
0 stk Olivenolje Extra Virgin
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven 0,5 l
kr.
Varer for kr
Nok til porsjoner
 Prisforklaring

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten