Torsk med bakte rosenkål

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

Torsk
450 g torskefilet, fersk
600 g rosenkål, fryst
0,5 stk sitron, saften av
1 klype salt, havsalt
1 klype pepper, m/kvern
2 håndfull hasselnøtter
2 ss olivenolje


Vanskelighetsgrad: Lett

Torsk og bakte rosenkål er en sikker vinner som dessuten er en utrolig kjapp og enkel hverdagsmiddag.

  1. Start med rosenkålen. Del rosenkål i to. Rens og skyll. Bland sammen med grovhakket hasselnøtter, olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper. Legg rosenkålblandingen i en ildfast form og grill i ovnen i ca 5-7 min. Følg godt med slik at det ikke brenner seg.
  2. Når rosenkålen står i ovnen starter du med torsken. Stek filetene i olje på middels varme, ca 4-5 minutter på hver side. Tilsett smør helt mot slutten. Krydre med salt å pepper .
  3. Fordel rosenkålen med hver sin filet over og nyt!

kolonial.no/oppskrifter/668-spoon-torsk-med-bakte-rosenkal/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.