Juleomelett
Silje Feiring

Juleomelett

40 minLett
kr 278,00
4 porsjonerkr 42,10 per porsjon
Omelett er en superrask middagsrett som dessuten er perfekt som restemiddag! Bruk rester av julemiddagen; julepølse, medisterkakene o.l. Bytt evt. ut kjøttet med grønnsaker og vips — omeletten blir en deilig vegetarrett. Her har jeg brukt julepølse.

Juleomelett
400 gJulepølse
6 stkEgg
4 dlMelk, lett
1 dlRevet ost
1 klypeSalt, havsalt
1 klypePepper, med kvern
1 stkVårløk
1 stkGranateple
Instruksjoner
1

Kutt opp kjøtt og grønnsaker i ønsket størrelse. Hvis du bruker ustekt julepølse: del pølsa i åtte og halvér hver del og fjern skinnet. Stek på middels varme til de er gjennomstekt.

2

Imens pølsa steker blander du sammen egg, melk, ost og salt/pepper. Riv ost, hakk vårløk og rens granateple.

3

Legg kjøtt/grønnsaker i bunnen av en ildfast form. Hell over eggeblandingen og strø over revet ost. Stek i ovnen på 200 grader i ca 30 min til den er fast.

4

Ta ut av formen, strø over vårløk, granateple og server. Good jul! :)

Foto:

Silje Feiring