Avocadopasta
Silje Feiring

Avocadopasta

20 minLett
kr 224,50
4 porsjonerkr 24,80 per porsjon
Denne raske og enkle pastaretten er perfekt når hverdagen plutselig er her igjen. Server gjerne med en grønn salat eller brød hvis du ønsker.

Avocadopasta
400 gPasta, spaghetti
1 stkAvokado, fersk
1 håndfullKoriander
2 feddHvitløk
2 ssSitroner, økologisk, saften av
200 gCherrytomater, røde
2 ssOlivenolje, liten
50 gParmesan, blokk
1 klypeSalt, havsalt
1 klypePepper, med kvern
Instruksjoner
1

Kok patsa etter anvisning på pakken.

2

Mens pastaen koker blander du sammen avocado, koriander, hvitløk og olivenolje. Kjør det gjerne sammen med stavmikseren. Smak til med sitron, salt og pepper.

3

Når pastaen er ferdigkokt, heller du av vannet og blander sammen med avocadokremen og cherrytomatene.

4

Server umiddelbart med revet parmesan.

Foto:

Silje Feiring