Superenkel kyllingform
Silje Feiring

Superenkel kyllingform

25 minLett
kr 388,50
4 porsjonerkr 80,50 per porsjon
Fargerik og deilig kyllingrett som er ferdig på under en halvtime. Server gjerne med pasta, men den er like god uten!

400 gPasta Penne
1 stkGul løk
200 gCherrytomater, røde
1 stkPaprika, rød
2 feddHvitløk
600 gKyllingfilet, fersk
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
2 ssSolsikke/raps/stekeolje
125 gSpinat, liten
Instruksjoner
1

Kok pasta etter anvisning på pakken i lettsaltet vann.

2

Vask, rens og kutt løk i terninger, tomater i to, paprika i strimler og finhakk hvitløk.

3

Krydre kyllingfilet med salt og pepper. Stek på middels varme i litt olje til de er gjennomstekt. Ta ut av pannen og sett til side.

4

I den samme pannen (det burde være igjen olje, hvis ikke tilsetter du litt til) tilsetter du løk og freser i ca. 2-3 minutter til den er blank. Vend inn tomater, paprika og hvitløk. Stek videre i ca. 4 minutter.

5

Til sutt tilsetter du grovhakket spinat (spar litt til topping) og blander godt. Stek videre i ca. 1-2 minutter. Legg så tilbake kyllingfiletene og topp med resten av spinaten.

6

Server superenkel kyllingform med pasta.

Foto:

Silje Feiring