Wrap med kyllling
Vektkonsulentene

Wrap med kyllling

20 minLett
kr 348,40
2 porsjonerkr 87,17 per porsjon
Oppskriften er levert av Vektkonsulentene, og er hentet fra boken 5:2-Kombi. Retten inneholder 478 kcal per porsjon.

240 gKyllingbryst
2 feddHvitløk
6 tsSoyasaus
1,5 tsOlivenolje, liten
0,5 tsIngefær (malt)
200 gTomater
1 pkReddik, ferske, bruk 100 g
100 gSylteagurk, skivet
60 gTortillalefse, fullkorn
200 gKesam Mager
1 klypeBasilikum, tørket
0,5 pkHjertesalat, frisk
Instruksjoner
1

Skjær kyllingbrystet i tynne strimler. Finhakk hvitløk og bland i en marinade av soyasaus, olje og ingefær. Ha kjøttet i marinaden og la det trekke i et par timer.

2

Hakk salaten. Fjern innmaten fra tomaten og hakk den. Skrell og riv reddikene. Skjær sylteagurk i biter.

3

Gjennomstek det marinerte kjøttet i marinaden og avkjøl. Smør tortillaen med kesam. Ha på salat og kylling, alt det grønne og urter. Rull tortillaen sammen.

Foto:

Vektkonsulentene