Fyldig brokkolisuppe
Vektkonsulentene

Fyldig brokkolisuppe

30 minLett
kr 118,60
2 porsjonerkr 28,00 per porsjon
Oppskriften er levert av Vektkonsulentene, og er hentet fra boken Lavkarbo. Retten inneholder 403 kcal per porsjon.

400 gBrokkoli, fersk
100 gPurreløk
4 feddHvitløk, tilpass selv
2 tsOlivenolje, liten
3 dlGrønnsakbuljong
50 gKesam Mager
1 klypeSalt, havsalt
1 klypePepper, med kvern
400 gBønner, hvite
2 håndfullSpinat, liten, til pynt, evt. bytt ut med annet grønt
Instruksjoner
1

Del brokkolien i buketter. Skrell stilken og skjær den i små biter.

2

Skjær purre og hvitløk i tynne skiver. Surr purre og hvitløk et par minutter i olje, tilsett brokkoli og la den surre med et par minutter.

3

Ta opp noen pene brokkolihoder til pynt. Tilsett buljong og kok til brokkolien er mør.

4

Mos suppen sammen med kesam og smak den til med salt og pepper. Tilsett avsilte bønner og gi suppen et oppkok så bønnene blir varme.

5

Server suppen med brokkolibuketter og grønt

Foto:

Vektkonsulentene