Eplechips
Silje Feiring

Eplechips

2 t 30 minLett
kr 39,80
4 porsjonerkr 1,87 per porsjon
Sprøtt, søtt og kjempesunt. Eplechips er en sikker vinner hos store og små, utrolig enkle å lage og perfekt i matpakken!

Eplechips
3 stkEple, røde
Instruksjoner
1

Forvarm stekeovnen til 90 grader og kle to stekebrett med bakepapir.

2

Vask eplene og fjern kjernen. Bruk en mandolin eller en kniv og skjær så tynne skiver som mulig (ca. 3mm tykke).

3

Fordel skivene utover på stekebrettene og stek i ovnen i ca. 30 minutter.

4

Ta ut brettene og snu alle epleskivene, stek deretter videre i ovnen i ca. 60 minutter. Avkjøl til slutt så de blir ekstra sprø.

5

Oppbevar epleskivene i lufttette bokser og spis de innen en uke. Server og nyt!

Foto:

Silje Feiring