Pølse med potetstappe og salat
Silje Feiring

Pølse med potetstappe og salat

20 minLett
kr 148,50
4 porsjonerkr 17,65 per porsjon
Nam! En skikkelig familiefavoritt og ikke minst en superrask middag. Pølsene slenger du i ovnen og lager potetstappa i mellomtiden, blir ikke enklere enn det!

Potetstappe
500 gPoteter
1 dlMelk, hel
2 ssMargarin, blokk
1 klypeSalt, havsalt
1 klypePepper, med kvern
Pølser og salat
800 gGrillpølse
1 ssOlivenolje, liten
1 pkSalatmix
0,5 stkLime
Instruksjoner
1

Forvarm ovnen til 200 grader

2

Start med potetene, jeg vasker de godt og beholder skallet på for en grovere konsistens, hvis du ønsker skrell potetene. Del de opp i passe store og like biter. Kok i usaltet vann til de er myke (10-12 min)

3

Imens potetene koker snitter du pølsene på den ene siden, pensler med olivenolje og legger på rist i ovnen. (husk å plassere de på bakepapir med en plate under slik at fettet ikke renner ned i ovnen) De skal steke i ca 10 min eller til de har blitt lett gylne.

4

Mos potetene til ønsket størrelse og spe på med melk under omrøring. Tilsett smør og smak deg til med salt og pepper. Skyll salaten og skiv over lime.

5

God middag!

Foto:

Silje Feiring