Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Ovnsbakt ørret med hvitløksgrønnsaker | ||
500 g | Ørretfilet | |
1 stk | Squash | |
2 stk | Gulrøtter | |
1 stk | Paprika, rød | |
0,5 stk | Blomkål, fersk | |
2 stk | Rødløk | |
2 ss | Soltørkede tomater | |
2 ss | Olivenolje, liten | |
8 fedd | Hvitløk | |
1 håndfull | Grønne oliven | |
2 ss | Kruspersille, fersk | |
2 ss | Balsamico Vineddik | |
1 klype | Salt, havsalt | |
1 klype | Pepper, med kvern |
Forvarm stekeovnen til 200 °C.
Del ørreten i serveringsstykker og dryss med salt og pepper.
Skjær squash, gulrot og paprika i 1 cm store biter. Del blomkålen i små buketter, grovhakk rødløk. Stek grønnsaker og soltørket tomat i olivenolje til alt har fått litt farge.
Dryss salt og pepper over grønnsakene og ha dem i en ildfast form sammen med hvitløk og oliven.
Legg fiskestykkene over grønnsakene og bak i stekeovnen på nederste rille i ca. 20 minutter.
Bland finhakket persille med balsamicoeddik. Hell balsamicoblandingen over grønnsakene når de er ferdig stekt, og server ørreten med grønnsakene. God middag!
Foto:
Bent Raanes Sørensen