Eple & Pæresaft Uten Tilsatt Sukker, 0,9 l

Lerum


Lerum Eple & Pæresaft Uten Tilsatt Sukker, 0,9 l
5030
kr 55,89 per l

Størrelse 0,90 liter
Utleveringsdager Alle dager
Ingredienser Råsaft frå eple 82% og pære 15% (frå konsentrat, totalt 97% råsaft), stabilisator (polydextrose), surheitsregulerande middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), søtstoff (sukralose).
Pant Kr 3,00
Opprinnelse Norge
Leverandør LERUM AS

LERUM AS har levert informasjonen ovenfor.

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 42 kJ / 10 kcal
Fett 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 2,50 g
hvorav sukkerarter 2,10 g
Protein 0,10 g
Salt 0 g

LERUM AS har levert informasjonen ovenfor.

Annet i Saft