Sitron & Limesaft 0,7 l

Lerum


Lerum Sitron & Limesaft 0,7 l
4590
kr 65,57 per l

Utsolgt

Størrelse 0,70 liter
Utleveringsdager Alle dager
Ingredienser Råsaft frå sitron (45%) og lime (5%) (frå konsentrat, totalt 50% råsaft), sukker, vatn, stabilisator (karboksymetylcellulose, johannesbrødkjernemjøl), naturleg aroma, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat, natrium-metabisulfitt), antioksidant (ascorbinsyre).
Allergikere kan reagere på: natrium-metabisulfitt
Pant Kr 3,00
Opprinnelse Norge
Leverandør LERUM AS

LERUM AS har levert informasjonen ovenfor.

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 187 kJ / 44 kcal
Fett 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 10,80 g
hvorav sukkerarter 10,80 g
Protein 0,10 g
Salt 0 g

LERUM AS har levert informasjonen ovenfor.

Annet i Saft