Oksekjøtt i Saus 580 g

Fjordland


Fjordland Oksekjøtt i Saus 580 g
7350
kr 126,72 per kg

Beskrivelse fra leverandøren

På Vestlandet kaller de det "Sosekjøtt". I Trøndelag kaller de det "Kjøtt i mørket". Fjordland kaller det Oksekjøtt i saus med ertestuing og poteter! Dette er nok en rett som mange nordmenn har fått servert på en eller annen måte hjemme hos mor. Ternet. mørt oksekjøtt er kokt i en nydelig brun saus. Tilbehøret er også tradisjonelt: tyttebærsyltetøy. ertestuing og kokte poteter.

Størrelse 580 gram
Utleveringsdager Alle dager
Ingredienser Oksekjøtt i saus (35 %): 54 % storfekjøtt, 46 % saus [vann, hvetemel, modifisert maisstivelse, sheanøtt-, raps- og kokosnøttolje, salt, tomatpuré, aroma, fargestoff (karamell), bestrålt krydder]. Poteter (28 %): poteter, salt. Ertestuing (28 %): 92 % grønne erter, smør, salt, sukker, bestrålt krydder. Tyttebærsyltetøy (9 %): tyttebær, sukker, vann, maltodekstrin, fortykningsmiddel (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). Fremstilt av 50 g bær per 100 g. Totalt sukkerinnhold 32 g per 100 g.
Allergikere kan reagere på: Hvetemel, smør
Opprinnelse Norge
Leverandør FJORDLAND AS
Holdbarhetsgaranti 7 dager Les mer...

FJORDLAND AS har levert informasjonen ovenfor.

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 455 kJ / 109 kcal
Fett 3 g
hvorav mettede fettsyrer 1,30 g
Karbohydrater 12,50 g
hvorav sukkerarter 3,30 g
Kostfiber 1,90 g
Protein 7 g
Salt 0,52 g

FJORDLAND AS har levert informasjonen ovenfor.

Annet i Ferdige middagsretter