Skyr Mini Bringebær 90 g

Q-meieriene


Q-meieriene Skyr Mini Bringebær 90 g
1380
kr 153,33 per kg
Størrelse 90 gram
Utleveringsdager Alle dager
Ingredienser Skummetmelk, 5 % bringebærpurè*, 2 % sukker, 1 % eplejuicekonsentrat, fiber (oligofruktose), sort gulrotjuicekonsentrat, sitronjuicekonsentrat, naturlig aroma, laktase, salt og syrekultur.* fra konsentrat. Totalt tilsatt sukker fra sukrose og fruktjuicekonsentrat er 3 %
Allergikere kan reagere på: Skummetmelk
Opprinnelsesland Norge
Leverandør Q-Meieriene AS
Oppbevaring Kjølevare Må oppbevares mellom 0-4°C
Holdbarhetsgaranti 7 dager Les mer...

Q-Meieriene AS har levert informasjonen ovenfor.

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 300 kJ / 71 kcal
Fett 0,20 g
hvorav mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrater 7 g
hvorav sukkerarter 6,50 g
Kostfiber 0,50 g
Protein 10 g
Salt 0,10 g

Q-Meieriene AS har levert informasjonen ovenfor.

Annet i Yoghurt Vis alle

Annet i Smoothie, yoghurt og mellommåltid Vis alle