Dr. Oetker Gelatinpulver

Gelatinpulver

65 g, Dr. Oetker

kr 47,70

kr 733,85 /kg


Om produktet

Beskrivelse fra leverandøren

Gelatin i pulverform for bruk i matlaging, desserter, kokosboller mm. Dosering: 1 ts gelatinpulver tilsvarer 2 gelatinblader og holder til ca. 1 dl væske. Tilberedning med gelatinpulver: La alltid gelatinpulveret svelle først i kaldt vann noen minutter (ca. 1 ss vann per ts gelatinpulver). Ved kalde retter lar man gelatinpulveret svelle i en kopp. Sett deretter koppen i varmt vann så gelatinet smelter. Rør så det avkjølte gelatinet i den kalde retten. Man kan også smelte gelatin i mikrobølgeovn, ca. 30-60 sek. på middels effekt. Tiden varierer avhengig av mikroens effekt, og mengden gelatin som skal smeltes.Ved varme retter tilsetter man det svellede gelatinet rett i den varme retten og rører om. Det tar ca. 4 timer før gelatinen stivner helt.

Dr. Oetker Norge AS har levert informasjonen ovenfor.

Se alle varer fra Dr. Oetker

Innhold

Utleveringsdager

alle dager

Størrelse

65 gram

Ingredienser

Gelatinpulver av animalsk opprinnelse (svin).

Opprinnelsesland

Ungarn

Leverandør

Dr. Oetker Norge AS

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi

1522 kJ / 358 kcal

Fett

0 g

hvorav mettede fettsyrer

0 g

Karbohydrater

0.50 g

hvorav sukkerarter

0.50 g

Protein

86 g

Salt

0.38 g

Relatert

Dr. Oetker Natron

Natron

100 g
kr 28,60

kr 286,00 /kg